Ман Сити победи Уест Бромич (видео)


И. Ангелов

Ман Сити победи Уест Бромич (видео)

Манчестър Сити победи Уест Бром и така с мач по-малко се намира на 6 точки от върха във Висшата лига на Англия, където е Ливърпул. За победата с 3:1 днес се разписаха Пабло Сабалета, Серхио Агуеро и Мартин Демикелис за домакините, а за гостите Греъм Доранс вкара изключително класно попадение.

Още в 3-ата минута резултатът бе открит днес. Насри игра добре от дясно и центрира към наказателното поле, от където добър удар на Агуеро бе спасен от Фостър, но топката попадна в Сабалета, който добави за 1:0.

В 6-ата минута Сесеньон пусна добра топка за Амалфитано в полето на Сити, а крилото намери Видра за лесен гол, но това попадение бе отменено поради засада. В 10-ата минута обаче Агуеро вкара за Сити. Тук той стреля от извън наказателното поле в далечния за вратаря ъгъл.

В 16-ата минута УБА се разписа след перфектна контра, в края на която Матей Видра намери Греъм Доранс, той овладя топката красиво през бранител и от воле матира Джо Харт. В 36-ата минута Сити отново се оказа с 2 гола напред, когато след един корнер на Насри, Венсан Компани игра на близката греда с топката, като намери Демикелис за лесен завършек.

До края на срещата и двата тима имаха своите възможности да вкарат още голове, но Сесеньон, Йоветич и Брънт пропуснаха добри ситуации. Лоши новини получи Сити в 69-ата минута, когато Давид Силва бе изнесен на носилка и заменен принудително.

 

1 Ливърпул




80т.
2 Челси




75
3 Манчестър Сити




74
4 Арсенал




70

 

 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
126