ФА готви три обвинения срещу Челси


Н. Гавазов

ФА готви три обвинения срещу Челси

Днес футболната асоциация на Англия (ФА) може да повдигне обвинения по адрес на представители на Челси по три ситуации в съботната среща от Висшата лига срещу Съндърланд. През уикенда "сините" на свой терен загубиха с 1:2 от последния отбор в класирането. В интервю след мача Жозе Моуриньо се подигра на рефера Майк Дийн и на главата на съдийския корпус Майк Райли.

Според информация на източника, в понеделник чиновниците от ФА ще решат, дали в коментарите на португалеца след мача има някакво нарушение на правилата.

Също така наказание рискува да си навлече треньорът на Челси по физическа подготовка Руи Фариа, който след двубоя се опитал да окаже физическо въздействия на Майк Дийн, но бил изведен от своите колеги в помещенията под стадиона.

Това обаче не е всичко. Дийн, от чието съдийство феновете на Челси останаха недоволни, пропусна инцидента през първото полувреме, когато Рамирес удари с ръка лицето на Сбастиан Ларсон. Бразилецът вече бе гонен през настоящия сезон, поради това, този път той е заплашен от дисквалификация за четири мача.

 

 

 

  Сподели
118