Съндърланд съкруши рекорда на Моуриньо (видео)


И. Ангелов

Съндърланд съкруши рекорда на Моуриньо (видео)

Челси загуби на "Стамфорд Бридж" след 77 поредни мача под ръководството на Жозе Моуриньо без поражение. Това стана при днешната загуба от Съндърланд с 2:1. "Черните котки" обаче донякъде бяха облагодетелствани от решенията на Майк Дийн, който отсъди и странна дузпа в тяхна полза и подмина няколко спорни ситуации в другото поле.

Челси започна добре днес и Самюел Ето'о откри резултата в 12-ата минута. Той се измъкна от Кетърмол и от воле завърши топката на Вилиан. В 18-ата минута Конър Уикам отговори за Съндърланд с първия гол срещу Челси в последните 14 часа за "сините".

В 36-ата минута Иванович нацели гредата след един корнер и удар с глава. Съндърланд завърши с добро положение при грешката на Азпиликуета в отбрана. 

Втората част отново бе силна за домакините, а в игра се появиха Демба Ба и Фернандо Торес. Ба бе близо до гол в 65-ата минута, когато си изработи изключително положение с взаимодействие с Вилиан, след което не нацели добра топката на празна врата. 

В 82-ата минута Алтидор навлезе в наказателното поле през Азпиликуета, бранителят опита да го спре с шпагат, с който се плъзна до него, но Алтидор сложи крака си върху бека и се свлече на земята, а това бе отсъдено като дузпа. Фабио Борини я вкара по хладнокръвен начин и така оформи крайния резултат. До края и след 5-те добавени минути "сините" превъзхождаха опонента, но не успяха да изравнят.

 

1 Ливърпул




80т.
2 Челси




75
3 Манчестър Сити




71
4 Арсенал




67

 





































— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
340