Тотнъм взе точка от Уест Бром в продължението (видео)


И. Ангелов

Тотнъм взе точка от Уест Бром в продължението (видео)

Тотнъм отново разочарова с представянето си, когато днес бе на гости на Уест Бром в среща от тридесет и четвъртия кръг на английската Висша лига. В срещата, завършила при 3:3, още преди да изтекат 5 минути от мача шпорите губеха с 2 попадения, пропуснаха и дузпа, и като цяло не бяха много ефективни в атака, но след тоталната доминация във втората част стигнаха до точка.

Още с първата атака Уест Бром откри днес. Тук Амалфитано центрира през Роуз, Лорис изби, но топката попадна в краката на Видра, който стреля ниско в откритата врата. В 4-ата минута Крис Брънт удвои. Отново след центриране и неразбирателство в отбрана той завърши от воле на опразнена врата.

Тотнъм се взе в ръце след ситуацията и натисна опонента. Адебайор и Кейн пропуснаха шансове, а в 15-ата минута Дани Роуз симулира за дузпа, но поне даде шанс на Адебайор да изравни. Той обаче стреля ниско и слабо и Фостър спаси. 

В 31-ата минута Сесеньон направи резултата 3:0, когато премина през Кирикеш и матира излизащия Лорис. Само след 3 минути Тотнъм върна гол. Тук Ленън получи пас от Кейн, напредна през Риджуел и центрира, а Олсон опита да блокира пътя на топката, само за да я бутне в собствената мрежа.

Минута след това Фостър направи 2 спасявания от класа срещу Паулиньо и Роуз. Така продължи срещата и в началото на второто полувреме. В 52-ата минута Фостър спря удар и на Ноутън, след това на Ериксен, а в надеждата си Роуз да спечели нова дузпа за своите той бе наказан с жълт картон в 55-ата минута.

В 70-ата минута след доминацията си Тотнъм стигна до нов гол. Тук Кейн вкара след центриране на Ленън. До края обсадата на вратата на Уест Бром бе жестока, и след 6 минути добавено време гостите успяха да стигнат до точката. В 94-ата минута Ериксен спаси своите с мощен удар от добра позиция.

4 Евертън




66т.
5 Арсенал




64
6 Тотнъм




60
7 Манчестър Юнайтед




57
8 Саутхемптън




48

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
101