Касорла: Арсенал няма манталитет, ще си търся друг отбор


Н. Гавазов

Касорла: Арсенал няма манталитет, ще си търся друг отбор

Полузащитникът на Арсенал Санти Касорла подчерта неувереността на своя отбор, а също така разказа за своите бъдещи планове. Както е известно, "артилеристите" се намират в много труден период. Лондончани са без победа в последните си четири мача, в които претърпяха две поражения. Пет кръга преди края на сезона колективът на Венгер все още заема четвъртото място в класирането, но вече е само на точка от Евертън, който има мач в запас.

"Арсенал няма манталитет на победител, ние трябва повече да вярваме в силите си. Само така може да се научим и свикнем да се борим, това не бива да се допуска. Арсенал е знаменит клуб и винаги ще бъде такъв, така че трябва да гледаме напред. В някои срещи никак не ни провървя. Например, не успяхме да реализираме своите положения в мача с Манчестър Юнайтед или например дузпата на Йозил в двубоя с Байерн. Така и не успяхме да се оправим от отпадането си в Шампионска лига", заяви Касорла.

"Поражението от Стоук пък направо ни доуби. Не бива да губим от такива отбори, щом имаме претенции за титлата. Искам да печеля трофеи и за това дойдох в Арсенал. Това го иска всеки футболист, а досега нищо не сме спечелили. Ако така и не спечелим нещо, аз ще си потърся друг отбор, който има шанс за трофеи. Не искам да говоря за нещо окончателно, имам двегодишен договор с Арсенал. Когато стана на 31 години, ще избера най-приемливият вариант. Бих се радвал да се върна в Испания", добави испанецът.

 

  Сподели
135