Венгер е готов да се раздели с Жиру


Н. Гавазов

Венгер е готов да се раздели с Жиру

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер може да пусне нападателя Оливие Жиру във Франция след края на сезона. Оливие ярко започна настоящата кампания, но от няколко месеца играчът не играе толкова ярко, а наставникът на "артилеристите" не може да остави своя сънародник на пейката, заради липсата на алтернативи.

Венгер обаче най-много е разстроен от това, че Жиру наруши клубната дисциплина, когато отведе момиче в хотела на отбора в нощта на мач от Висшата лига.

Заради този скандал съпругата на нападателя сега иска от своя съпруг да се завърне във Франция и Венгер наистина е готов да обсъди продажбата на играча, който прояви неуважение към правилата.

Също така през лятото Арсенал ще се сбогува с Никлас Бендтнер, който напуска клуба като свободен агент. Лукас Подолски също може да си тръгне. От немеца се интересува италианският Интер.

Съобщава се също така, че Арсенал ще се постарае да привлече опорен полузащитник и двама нападатели. В списъка на трансферните цели на Венгер се намират Юлиан Дракслер от Шалке 04 и Марио Манджукич от Байерн Мюнхен, както и Алваро Мората от Реал Мадрид и Йосип Дрмич от Нюрнберг.

 

  Сподели
78