Роджърс: Не се страхуваме от Сити


Н. Гавазов

Роджърс: Не се страхуваме от Сити

Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс заяви, че неговият отбор не се страхува от срещата с Манчестър Сити този уикенд. Сблъсъкът на "Анфийлд" в неделя най-вероятно ще определи съдбата на титлата във Висшата лига на Англия. Отчитайки статута и важността на срещата, наставникът на мърсисайдци обеща, че играчите му ще излязат на терена без никакъв страх. Нешо повече, според Роджърс, натискът е върху съперника, който похарчи много пари за трансфери.

"Отборът, който имаме в момента, притежава безстрашен манталитет и няма значение с кого играем. Трябва да уважаваме Сити, там са събрани играчи от световна величина, но ние трябва да излезем на терена и просто да се наслаждаваме на играта. Не нервничехме против Уест Хем и продължаваме ли в този дух, ние ще постигнем резултати", заяви Роджърс.

"Мисля, че натискът е върху тях, защото те сериозно се охарчиха. Имат фантастичен клуб и инвестираха много пари, за да спечелят титлата и Шампионска лига. Ще дойдат на "Анфийлд" и ще се опитат да постигнат резултат, но ние се готвим само да се насладим на играта. Надявам се, че ще се преборим с тях", добави наставникът на Ливърпул.

 

  Сподели
93