Ливърпул пак прегази Тотнъм (видео)


И. Ангелов

Ливърпул пак прегази Тотнъм (видео)

Точно както в срещата на "Уайт Харт Лейн", и както преди точно 50 години на този ден, Ливърпул прие Тотнъм и победи с 4:0. Преди половин столетие "червените" триумфираха като първенец в лигата, а сега отново заемат първо място и надеждите на феновете са по-високи от всякога.

Още във 2-ата минута Джонсън центрира от дясно и пропуснатата от Фертонген топка бе вкарана погрешка от Кабул в собствената мрежа. В 25-ата минута след като Ливърпул владееше почти еднолично топката, Суарес удвои. Той се възползва от ново неразбирателство в резервната отбрана на Тотнъм - в случая между Кабул и току появилият се на мястото на контузения Фертонген - Доусън.

След няколко пропуска в 55-ата минута Кутиньо вкара трети гол, когато пласира топката добре в далечния ъгъл на Лорис по земя, макар че бранителите на шпорите лесно му позволиха той да спечели терен и да стреля.

Крайният резултат оформи Джордан Хендерсън, който пропусна изключително положение по-рано в срещата в ситуация, когато на вратата дори нямаше вратар. Тук той се реабилитра с изпълнение на пряк-свободен удар по земя за 4:0. 

 

1 Ливърпул




71т.
2 Челси




69
3 Манчестър Сити




67
4 Арсенал




64

 

 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
241