Играчите на Юнайтед ще поискат от ръководството да уволни Мойс


Н. Гавазов

Играчите на Юнайтед ще поискат от ръководството да уволни Мойс

Футболистите на Манчестър Юнайтед са изключително недоволни от мениджъра на отбора Дейвид Мойс. Според източника на информацията, играчите на Юнайтед са на мнение, че шотландският специалист вреди на репутацията им с това, че съставът, който при Сър Алекс спечели Висшата лига на Англия, при Мойс изисква кардинални промени заради неудовлетворителни резултати.

Футболистите са убедени, че именно тактиката на шотландеца и неговите методи на общуване с играчите са довели до спада на "червените дяволи". Като пример се дава мачът срещу Манчестър Сити във вторник, в който Мойс използва тактическа схема 4-3-3, въпреки че на тренировките се е готвела схема 4-4-2.

Недоволството към Мойс е достигнало такава точа, че играчите са готови да помолят ръководството на клуба да уволни специалиста.

Управата на "Олд Трафорд" също е недоволна от резултатите на отбора под ръководството на Мойс. Мениджмънтът на клуба вече търси кандидати, които биха могли да заменят шотландеца. Както е известно, Дейвид бе назначен изключително по препоръка на Сър Алекс, докато по-голяма част от акционерите са искали други кандидатури.

 

  Сподели
238