Туре: Искаме да победим Юнайтед и да спечелим останалите 9 мача


Н. Гавазов

Туре: Искаме да победим Юнайтед и да спечелим останалите 9 мача

Полузащитникът на Манчестър Сити Яя Туре сподели очакванията си от централния мач на 28-я кръг на Висшата лига на Англия против Манчестър Сити. Срещата е днес от 21:45 часа българско време, а лидерът на "гражданите" призна, че той и съотборниците му имат намерение да спечелят всички останали двубои до края на първенството.

"Нашата цел е да спечелим оставащите 10 мача. Това е сериозна задача, но знаем, че с такива играчи, които разполагаме, това може да се случи. Също така разбираме колко е трудно да бъде спечелена Висшата лига през този сезон. Длъжни сме да победим Манчестър Юнайтед и да продължим да се движим напред. В мача с Фулъм доказахме още един път, че сме готови да преследваме своите цели, а сега нашето внимание е съсредоточено върху дербито", заяви Туре.

"Манчестърското дерби е важен мач за нас. Харесва ми дербито и лично аз съм вкарал няколко гола във вратата на Юнайтед, победите носят много радост, а пораженията са горчиви. Надявам се, че нашите нападатели ще вкарат голове, а и аз самият ще се постарая да направя всичко възможно за това да се върнем у дома с победа. Трябва а бъдем на висота във всеки мач от сезона", каза още полузащитникът.

 

  Сподели
83