Пелегрини: Не сме фаворити срещу Юнайтед


Н. Гавазов

Пелегрини: Не сме фаворити срещу Юнайтед

Мениджърът наМанчестър Сити Мануел Пелегрини сподели мнението си преди срещата с Манчестър Юнайтед от 28-я кръг на Висшата лига на Англия. Мачът е тази вечер от 21:45 часа българско време. Според чилийският специалист, неговият отбор не е фаворит в сблъсъка.

"Настасич и Агуеро остават в лазарета. Компани се завърна, след като пропусна мач заради дисквалификация. Предстои ни труден сблъсък. Юнайтед преживява труден сезон, но това е много силен отбор - един от двата английски тима, които продължават борбата в Шампионска лига. Ако искаме да победим, трябва да играем много добре. Главната ни задача е да спечелим следващата си среща. Ще видим как ще играем във вторник, а след това с Арсенал в събота. След това ще стане ясно колко точки ще съберем", заяви Пелегрини.

"Отборът е мотивиран да спечели титлата, но от самото начало на сезона няколко отбора се движат в пакет. Искахме да продължим участието си във всички турнири и ако търсим позитивната страна от изпадането си от Шампионска лига, това е, че сега може да се съсредоточим върху Висшата лига", каза още наставникът на "гражданите".

"Не смятам, че този мач ще си прилича с първото дерби от сезона. Играем срещу сериозен противник, на неговия стадион и не мога да кажа, че сме фаворити. Ако добре играем, имаме шанс", завърши Пелегрини.

 

  Сподели
133