Мойс: Мачът със Сити е за шест точки


Н. Гавазов

Мойс: Мачът със Сити е за шест точки

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс сподели мнението си за предстоящата среща с Манчестър Сити в рамките на 28-я кръг на Висшата лига на Англия. Мачът е тази вечер от 21:45 часа българско време. Наставникът на "червените дяволи" призна, че отборът му излиза за победа в двубоя.

"Бих искал отборът да продължи да развива нивото, което показа в последните си мачове. И аз, и всички, които подкрепят отбора искаме да видим, че тимът направи крачка напред. След всяка победа вие получавате три точки, но победа в голям мач ви дават нещо повече. През този сезон се представяме неуспешно в такива срещи, така че искаме да поправим статистиката в мача със Сити", заяви Мойс.

"Това са такъв тип срещи, в които всички футболисти искат да играят. Не се представихме добре в първата среща. Сега Сити се бори за титлата, а нашата задача е да съберем максимален брой точки, за да завършим сезона колкото се може по-близо до върха в таблицата за класиране. Трябва да намерим и правилен баланс между атака и нападение. Съперникът вкарва много голове, което се вижда от статистиката. Сити и Ливърпул показват добра игра и именно поради тази причина се намират в групата на лидерите. Трябва да се справим с това", допълни шотландецът.

 

  Сподели
117