Роджърс: Показахме силата на нашата атака


Н. Гавазов

Роджърс: Показахме силата на нашата атака

Наставникът на Ливърпул Брендън Роджърсотдаде дължимото на силата на атаката и характера на своя отбор след волевата победа над Кардиф с 6:3 в рамките на Висшата лига на Англия. Успявайки два пъти да изравнят резултата, през второто полувреме "червените" показаха традиционната си ярка игра в атака и съкрушиха домакините на терена. Роджърс отбеляза качествата на своя отбор и не коментира грешките на тима в отбрана.

"Показахме много качества. Мисля, че бяхме много добри в ситуациите с головете. Освен това, ние показахме самообладание и внимание и това е особено важно когато отстъпвахме в резултата. Наложи ни се два пъти да догонваме, но не се паникьосахме, а след почивката показахме голямо спокойствие в работата си с топката, което доведе до създаването на опасни положения. Отново вкарахме шест гола и демонстрирахме силата на нашата атакуваща игра", заяви Роджърс.

"Играта в защита? Понякога се случват такива неща и най-добрите отбори допускат голове. През първото полувреме се защитавахме, може би прекалено дълбоко, което даде на съперника много свободни зони. Но мисля, че който е гледал Ливърпул, той е запомнил най-вече нашата атакуваща сила. Когато владеехме топката, ние бяхме забележителни", каза още наставникът на Ливърпул.

 

  Сподели
30