Моуриньо: Мачът свърши във втората минута


Н. Гавазов

Моуриньо: Мачът свърши във втората минута

Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо сподели мнението си за мача от 31-я кръг на Висшата лига на Англия против Арсенал. Както е известно, "сините" победиха съперника си с 6:0 - подобно нещо се случва за първи път с Челси под ръководството на португалския специалист в среща от Висшата лига - и по такъв начин отборът от "Стамфорд Бридж" увеличи преднината от най-близкия си преследвач на седем точки.

"Мачът завърши в седмата минута, когато вкарахме втория гол. Бяхме много силни. След това дойде дузпата и червеният картон, но срещата свърши. В наказателното поле имаше много играчи, видяхме как един от тях се протегна, като вратар, и с ръка изчисти топката. От пейката трудно се видя кой е той. Това бе дузпа и червен картон. За съжаление, арбитърът изгони не този футболист. Дори и страничният не успя да помогне. Но най-важното - това дузпа ли е? Да. Това червен картон ли е? Да", заяви Моуриньо.

"Набрахме добър ход, който ни липсваше в мача с Астън Вила. Ще се постараем да го запазим. Победата над Галатасарай бе много важна. Днешната среща бе най-важната за Арсенал през този сезон. За нас това бе само един важен мач", каза още наставникът на Челси.

 

  Сподели
76