Моуриньо: Не ни провървя, че се сблъскахме с подобно съдийство


Н. Гавазов

Моуриньо: Не ни провървя, че се сблъскахме с подобно съдийство

След поражението от Астън Вила с 1:0 в рамките на 30-я кръг на Висшата лига на Англия, наставникът на Челси Жозе Моуриньо се оплака от работата на главния съдия в мача Крис Фой. Освен неутешителния резултат по отношение на борбата за титлата, "сините" доиграха срещата в намален състав. В средата на второто полувреме Вилиан напусне терена, а в края на мача същото направи Рамирес. Общувайки с журналистите в микс-зоната, Жозе похвали своя отбор, но най-вече подложи на критика работата на съдиите.

"Не знам, защо ми се наложи да напусна терена. Попитах, а съдията отказа да разговаря с мен. Играчът на Вила извърши агресивна крачка по отношение на един от моите футболисти. Габриел Агбонлахор скочи от пейката, всички навлязоха на терена, аз, моите помощници и кой ли не още. Може би, господин Фой помисли, че съм се държал агресивно. Не го знам", заяви Моуриньо.

"Мисля, че не ни провървя, че се сблъскахме с подобно съдийство. Реферите сгрешиха не един път, а това продължи до 94-та минута. Мачът се получи много труден, но играчите показаха добър футбол против добър съперник и създадоха достатъчно положения. Отборът винаги прави всичко за победата и понякога това води до неуспех, а понякога не", допълни португалецът.

 

  Сподели
216