Дейв Уилън се закани на Арсенал


Н. Гавазов

Дейв Уилън се закани на Арсенал

Президентът на Угън Дейв Уилън обеща да даде битка на Арсенал в полуфинала за Купата на Англия. В неделя действащият носител на Купата на страната поднесе истинска сензация, побеждавайки с 2:1 Манчестър Сити на собствения му стадион. Благодарение на този успех "латиксите" ще играят на полуфинала с Арсенал.

Сега вече именно Арсенал се явява абсолютен фаворит в турнира - в другия полуфинал среща си дават Хъл Сити и Шефилд Юнайтед.

"През миналата година преди финала Манчестър Сити се радваше, че ще играе с нас и там мислеха, че вече са спечелили трофея. Сега те също бяха радостни, че играят с Уигън, а не с Арсенал или Евертън за право да попаднат на полуфинала. Но ние излязохме и победихме с 2:1. Поради това Арсенал може да се гордее и да бъде убеден, че ще му дадем битка", заяви Уилън.

"Купата на Англия е нещо, което трябва да защитим. МНого рядко се отдава да спечелиш две поредни години турнира. Но сме на полуфинал, връщаме се "Уембли". Всички сме много горди и казах на нашия мениджър, че той прекрасно се е потрудил и феновете обичат това момче", добави президентът на Уигън.

 

  Сподели
87