Джонсън: Роджърс е по-добър от Моуриньо


Н. Гавазов

Джонсън: Роджърс е по-добър от Моуриньо

Десният защитник на Ливърпул Глен Джонсън смята, че сегашният му наставник Брендън Роджърс е по-добър от бившия му мениджър в Челси Жозе Моуриньо. Според мнението на англичанина, който през 2007 година напусна лондончани, Роджърс превъзхожда Моуриньо що се отнася до отношенията с играчите.

"Под ръководството на Жозе в Челси имаше момент, когато той каза, че аз ще излизам на терена, ако го заслужавам. Той ми каза, че ако аз добре играя в следващия мач, то задължително ще играя след седмица. Получих наградата за играч на мача и той просто нямаше как да ме остави на пейката", спомня си Джонсън в интервю за Daily Mail.

"Преди следващата среща той ми каза същото и аз отново станах играч на мача. Предстоеше ни нов двубой, с след това среща с Барселона. И аз до този момент си спомням думите на своя агент: "Той няма да те пусне в този мач, защото играеш ли добре, ще му се наложи да те използва срещу Барселона. Убеден съм, че Брендън никога нямаше да постъпи така. Той вече доказа тук, че ако си достатъчно добър, то ще играеш в следващите двубои. В това отношение Брендън определено е по-добър", каза още англичанинът.

 

  Сподели
101