Ливърпул надви Суонзи в мач със седем гола (видео)


И. Ангелов

Ливърпул надви Суонзи в мач със седем гола (видео)

Ливърпул прие Суонзи Сити в мач от двадесет и седмия кръг на английската Висша лига, а днес след изключително зрелище домакините от "Анфийлд" успяха да спечелят с 4:3, благодарение на голове от Даниел Стъридж и Джордан Хендерсън. За гостите се отбелязаха Джонджо Шелви и Вилфред Бони.

Домакините започнаха много силно, като още в 3-ата минута Даниел Стъридж откри резултата след добра игра на Стърлинг. В 20-ата минута пък Стърлинг асистира за попадението на Хендерсън, който силно изпрати топката в ъгъла на вратата от добра позиция.

В 23-ата минута в подобно положение гол вкара и Шелви за 2:1, но неговият шут се удари и в гредата преди гола. 3 минути след това равенството възстанови Бони, след като бе намерен от пряк-свободен удар, изпълнен от Де Гузман. 

В 36-ата минута Стъридж се разписа отново, този път след перфектно центриране на Суарес. В първата атака на второто полувреме равенството бе отново възстановено. Бони бе повален от Шкъртел в наказателното поле и реализира отсъдената дузпа.

В 74-ата минута Джерард намери Суарес с дълго подаване, а уругваецът стреля към вратата. Ворм спаси, но Хендерсън бе там да довкара топката за 4:3. В края Суонзи се хвърли за нов изравнителен гол, но без успех.

 

1 Челси




60т.
2 Арсенал




59
3 Манчестър Сити




57
4 Ливърпул




56
5 Тотнъм




50

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
123