Шчесни: Реабилитирахме се за поражението от Ливърпул


Н. Гавазов

Шчесни: Реабилитирахме се за поражението от Ливърпул

Вратарят на Арсенал Войчех Шчесни е уверен, че неговият отбор запазва добри шансове за спечелване на шампионската титла във Висшата лига на Англия, независимо от леката игрова криза. В последните си два мача, срещу Ливърпул и Манчестър Юнайтед, отборът на Арсен Венгер успя да вземе само една точка и съответно да загуби лидерската си позиция. Това не притеснява особено Шчесни.

"Загубихме точки в последните си два мача и много отбори са близо до върха. Борбата ще бъде упорита, но ще се постараем с всички сили в последните 12 мача от сезона. Ако покажем характер, убеден съм, че ще може да спечелим титлата. Ще се борим до края и това е минимумът, който може да се очаква от играчите на Арсенал. Показахме силата на своя характер, реабилитирайки се за поражението през миналия уикенд от Ливърпул и сега дойде време да се забързаме и да направим скок", заяви Шчесни.

"Леко сме разстроени, че не победихме Манчестър Юнайтед, но най-малко взехме точка срещу много добър отбор, а "сухата" врата само добавя позитиви", каза още вратарят на Арсенал.

 

  Сподели
139