Суарес: Случилото се с Евра е пълна лъжа


Н. Гавазов

Суарес: Случилото се с Евра е пълна лъжа

Нападателят на Ливърпул Луис Суарес заяви, че обвиненията на защитника на Манчестър Юнайтед Патрис Евра в отправяне на расистки обиди през 2011 година са били "лъжливи". Според думите на уругваеца, за своята кариера той е извършил само две грешки, два пъти ухапвайки съперници. Луис не смята, че е обиждал френския футболист.

Както е известно, тогава Футболната асоциация наказа Суарес с дисквалификация от осем мача.

"Позволете ми да ви кажа: извърших само две грешки в своята кариера. Първата бе когато играх за Аякс и ухапах противника си. Втората се случи с ухапването на Иванович. Това, което стана с Евра е пълна лъжа. Обвиниха ме без доказателства. Но то вече е минало. Както казах, в момента съм щастлив. Пораснах. Преди да започна да правя нещо, аз мисля малко повече", заяви Суарес.

"В момента хората в Англия не могат да говорят за мен, защото не правя неправилни неща. Те трябва да говорят за мен само като за футболист. Извиних се за ухапването на Иванович и точка, край на историята. Повече няма за какво да съжалявам. Всичко останало е като кино, в което хората в Англия повярваха", каза още уругваецът.

 

  Сподели
101