УБА се върна до точка срещу Челси (видео)


И. Ангелов

УБА се върна до точка срещу Челси (видео)

Челси дръпна с още една точка на върха във Висшата лига, дори и това да е временно, след като днес в мач от двадесет и шестия кръг на първенството лондонският състав гостуваше на Уест Бромич и взе само 1:1, благодарение на единствен гол за гостите от Бранислав Иванович, и късен изравнителен от резервата Аничебе.

Челси изигра силно първо полувреме, и след няколко несполучливи опита успя да достигне до попадението си чак в края на третата минута продължение, когато Бранислав Иванович завърши с воле от близо след един корнер. Ето'о и Вилиан бяха много близо до голове в първата част.

Във второто полувреме гостите започнаха още по-добре, но не решиха срещата в своя полза след опити на Оскар и Вилиан. Малко по малко и домакините започнаха да намират начини за атака и МакАули бе близо до гол с глава в 65-ата минута. В 73-ата минута Виктор Аничебе се появи за Морган Амалфитано за УБА, а Моуриньо замени Оскар с Оби-Микел.

Така домакините стигнаха до гол след няколко опасни атаки. Това стана в 87-ата минута, когато той завърши по деликатен начин едно центриране. Моуриньо поиска реакция с пускането на Салах за последните минути, но резултатът остана непроменен, като всъщност домакините имаха още няколко положения за победата.

 

1 Челси




57т.
2 Арсенал




55
3 Манчестър Сити




54
4 Ливърпул




50
5 Тотнъм




47
6 Евертън




45
7 Манчестър Юнайтед




41

 

 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
105