Инс: За какво ми е Монако, след като имам Палас?


Н. Гавазов

Инс: За какво ми е Монако, след като имам Палас?

Новото попълнение на Кристъл Палас Том Инс потвърди, че през януари Монако действително се е заинтересувал от неговите услуги. Както е известно, през зимния трансферен прозорец Инс водеше преговори с Хъл, Стоук и Суонзи. Играчът от младежкия национален отбор на Англия можеше да се отправи и зад граница, но - за разлика от Димитър Бербатов - Инс предпочете борбата за оцеляване във Висшата лига на Англия, а не участие за гранда от френската Лига 1.

Дебютният мач за Палас показа, че 22-годишното крило не е сгрешило в своя избор. Инс се отчете с гол и резултатно подаване срещу УБА, което помогна на "орлите" още повече да се отдалечат от зоната на изпадащите.

"За какво ми е Монако, когато имам Кристъл Палас и играя така, както го направих срещу УБА. Забележително е когато съществува интерес от големи отбори в Европа, но аз имам нужда да играя във Висшата лига и да помагам на Палас. Това е краткосрочна сделка и през лятото ще видим какво ще бъде по-нататък. Единствено мога да продължавам упорито да работя, а след това ще видим", заяви Инс.

 

  Сподели
39