Анди Коул: За спасението на Юнайтед са необходими 200 милиона


Н. Гавазов

Анди Коул: За спасението на Юнайтед са необходими 200 милиона

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Анди Коул заяви, че "червените дяволи" трябва сериозно да се охарчат, ако искат да подобрят положението си в шампионата на Висшата лига на Англия. Вчера Юнайтед не успя да победи Фулъм в двубой от 25-я кръг на Премиършип и по такъв начин колективът на Дейвид Мойс изостана от четвъртия в класирането Ливърпул на девет точки.

"Ако Манчестър Сити е готов с лекота да похарчи 50 милиона паунда за двама централни полузащитника, то е необходимо да сме готови да дадем 200 милиона през лятото. Например, Челси без проблем може да изхарчи 100 милиона. През зимата Юнайтед се раздели само с 37 милиона за един атакуващ полузащитник, но това не е единственият играч, който е необходим на Мойс. Ако той има намерение да настигне Сити, трябва и да харчи на пазара, но дори и тези покупки не могат да гарантират титлата", заяви Коул.

"Сега е много трудно да погледнеш истината в очите. Юнайтед е по-слаб от тези, които са на върха. Това е главното положение на отбора в таблицата за класиране", каза още бившият футболист на "червените дяволи".

 

  Сподели
172