Мойс: Понятие нямам, как така не победихме


Н. Гавазов

Мойс: Понятие нямам, как така не победихме

Наставникът на Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс призна, че не разбира, как така неговият отбор не е успял да победи Фулъм в домашния мач от Висшата лига на Англия. Губейки изключително много време, за да преодолеят паркирания от гостите автобус, "червените дяволи" в последната минута пропуснаха гол и по такъв начин загубиха две точки.

Юнайтед превъзхождаше своя противник по всички компоненти, нанасяйки 31 удара и владеейки 75% от топката. Мойс просто не може да разбере, как така неговият отбор не е постигнал победа в този мач.

"Това прилича на онова, което се случва с нас през целия сезон. Доминирахме в мача, а количеството удари, положенията, които създадохме, бяха просто невероятни. Понятие нямам, как така не победихме", заяви Мойс.

"В крайна сметка всичко решават головете. Ти можеш колкото си искаш да владееш топката и ние трябва да вкарваме повече. Играчите направиха всичко възможно и в края на краищата головете не дойдоха. Дори повече съм разочарован, че не успяхме да направим 3:1. Много небрежно играхме в защита и можехме да избием топката в ситуацията с гола. За съжаление, не го направихме и това ни струваше победата", каза още наставникът на Юнайтед.

 

  Сподели
245