Мойс връща Фърдинанд в състава?


Н. Гавазов

Мойс връща Фърдинанд в състава?

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс заяви, че продължава да възлага големи надежди на централния защитник Рио Фърдинанд. От края на септември 35-годишният англичанин е провел само един мач във Висшата лига на Англия - в центъра на отбраната Мойс предпочита да използва различни съчетания между Неманя Видич, Крис Смолинг, Джони Еванс и Фил Джоунс.

Миналата седмица обаче срещу Стоук Сити "червените дяволи" заради травми загубиха Еванс и Джоунс, и сега Мойс се замисля над завръщането на ветерана в състава за предстоящата среща с Фулъм, още повече, че Рио реши всичките си здравословни проблеми.

"Рио се върна към тренировки. Той се върна и ние ще продължим да го използваме в правилното време и в правилния момент. Рио има голям принос, особено през първата половина от сезона. Използвах го в почти всички осем или девет стартови мача. Той изигра голяма роля в моята адаптация тук. Изправен е пред голяма конкуренция, но тук много го ценят и го смятат за един от най-големите авторитети", заяви Мойс.

 

  Сподели
89