Сабалета: Трябва да си направим изводите


Н. Гавазов

Сабалета: Трябва да си направим изводите

Защитникът на Манчестър Сити Пабло Сабалета коментира поражението от Челси в централния мач от 24-я кръг на Висшата лига на Англия. Както е известно, "гражданите" претърпяха изненадващо поражение с 0:1 и по такъв начин пропуснаха възможността еднолично да оглавят таблицата за класиране.

"Разочаровани сме от резултата. Беше много важно да спечелим трите точки от този мач и да останем на първо място в таблицата за класиране. Сега трябва да запазим позитивното си настроение, да прегледаме мача, да анализираме допуснатите грешки и да се постараем да ги избегнем в бъдеще", заяви Сабалета.

"Знаехме, че мачът няма да бъде лек. Челси разполага с отлични защитници, отборът играе агресивно, те проведоха добър мач, а ние трябва да си направим изводите и да се готвим за следващата среща", каза още защитникът.

"Пред нас има още 14 срещи, ние запазваме позитивното си настроение. Не играхме лошо през първата част, имахме своите шансове, но не успяхме да постигнем резултат. Понякога така се случва във футбола: трябва да играем по-добре в следващия си мач", завърши Сабалета.

 

  Сподели
97