УБА се добра до точка от Ливърпул (видео)


И. Ангелов

УБА се добра до точка от Ливърпул (видео)

Уест Бромич Албиън прие Ливърпул днес в среща от двадесет и четвъртия кръг на английската Висша лига. В завършилия при резултат 1:1 мач, Даниел Стъридж продължи изключителната си голова форма с ново попадение, преди във второто полувреме Виктор Аничебе да изравни за крайния резултат.

Първата част бе доста равностойна за двата отбора. Матей Видра, Даниел Стъридж, Мулумбу и Суарес се разминаха с положения за гол, а резултата откри именно английският нападател в 24-ата минута. Стърлинг и Суарес комбинираха добре от дясно, преди нападателя да намери колегата си на задна греда за гол на празна врата. До края на полувремето положения отново не липсваха и пред двете врати, а Йонас Олсон се контузи за домакините и бе заменен в 41-ата минута от Лугано.

След почивката УБА започна агресивно, а Крис Брънт се размина с гола на цели 3 пъти. В 64-ата минута на мястото на Сайдо Берахино се появи Виктор Аничебе, и само след 3 минути той върна равенството. Коло Туре сбърка с една топка, подавайки директно на Аничебе, и той нямаше как да сбърка от чиста позиция. 

До края обаче Ливърпул затисна своя опонент и срещата се изнерви, като видяхме и няколко жълти картона. Резервата Джо Алън, Стъридж и Шкъртел имаха своите възможности пред гола, но резултатът не се промени.

 

1 Манчестър Сити




53т.
2 Арсенал




52
3 Челси




50
4 Ливърпул




47
5 Евертън




45

 

 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
142