Моуриньо: С този състав Сити трябва да печели повече трофеи


Н. Гавазов

Моуриньо: С този състав Сити трябва да печели повече трофеи

Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо сподели мнението си за Манчестър Сити. Както е известно, утре вечер двата отбора ще се срещнат на "Етихад" в мач от 24-я кръг на Висшата лига на Англия. От няколко дни португалският специалист е изключително активен по отношение на своя конкурент за титлата. Моуриньо не пропусна и днес да се изкаже за "гражданите".

"Манчестър Сити в последно време един път стана шампион и спечели няколко купи. Единствено в евротурнирите те се представят зле. Обективно говоря, те много лошо се представиха в Шампионска лига, а също и в Лига Европа. Впрочем, те са фантастичен отбор с великолепен състав. Като цяло, трябва да печелят повече трофеи", заяви Моуриньо.

"Може ли наравно да си съперничим със Сити, отчитайки техните разходи за нови футболисти? Смятаме, че нашият състав е близо до това да не се страхува от нито един тим, независимо от това, колко харчат за трансфери. И независимо, дали го правят честно или нечестно, те се придържат към финансовия феърплей", каза още португалецът.

 

  Сподели
99