Уилшър се завръща за мача с Ливърпул


Н. Гавазов

Уилшър се завръща за мача с Ливърпул

Полузащитникът на Арсенал Джак Уилшър ще пропусне неделното дерби срещу Кристъл Палас на "Емирейтс" заради травми, но може да се поправи и да е готов за пътуването до Ливърпул следващата събота. Както е известно, преди седмица в двубоя от 4-я кръг на Купата на Англия против Ковънтри Уилшър се сблъска с проблеми в глезена.

Треньорският щаб на Арсенал бе принуден да прояви повишено внимание към подобни проблеми, тъй като по-рано Джак пропусна 17 месеца заради травма на глезена. Като предпазна мярка, 22-годишният полузащитник получи почивка за срещата с Палас.

"Имаме добри новини. В неделя ще изпитваме известен дефицит, но това е шанс, че ще бъдем готови след седмица за Ливърпул", заяви мениджърът на Арсенал Арсен Венгер.

Заедно с Уилшър ще отсъства и Ааарън Рамзи, който получи рецидив на травма на бедрото. Предполага се, че уелсецът ще отсъства от терените за около шест седмици.

"Рамзи ще отсъства по-дълго отколкото Уилшър, защото се сблъска с рецидив и това е достатъчно лошо. При него става дума за няколко седмици", добави наставникът на Арсенал.

 

  Сподели
83