Тотнъм се опитва да отмъкне Коноплянка от Ливърпул


Н. Гавазов

Тотнъм се опитва да отмъкне Коноплянка от Ливърпул

Тотнъм ще се постарае да измъкне изпод носа на Ливърпул крилото на Днепър и националния отбор на Украйна Евгений Коноплянка. Губейки битката с Челси за Мохамед Салах, мърсисайдският клуб насочи своето внимание към 24-годошния украинец, чиято трансферна стойност може да достигне 16 милиона евро.

Към момента Ливърпул продължава преговорите за покупката на скоростното крило, което впечатли с изявите си по време на световните квалификации срещу Англия.

До затварянето на трансферния прозорец остават по-малко от 48 часа, но Ливърпул не е единственият претендент за подписа на Коноплянка. Според информациите, интерес към играча е проявил и техническия директор на "шпорите" Франко Балдини.

След като вчера се разбра, че представители на Ливърпул се намират в Днепропетровск за среща със своите колеги, днес става ясно, че Тотнъм също е влязъл във връзка с украинците, при това "шпорите" се опитват да действат бързо, опасявайки се от факта, че Ливърпул твърдо е настроен да избегне още един трансферен неуспех.

 

  Сподели
134