Челси и Уест Хем не си вкараха (видео)


И. Ангелов

Челси и Уест Хем не си вкараха (видео)

В мач от поредния кръг на английската Висша лига Челси прие Уест Хем Юнайтед и двата тима не успяха да си вкарат попадение на "Стамфорд Бридж". И двата отбора имаха добри положения за гол, но Керъл, Азар, Оскар, Иванович и Лампард се разминаха само с удари за статистиката.

До полувремето Уест Хем трябваше да е по-доволния отбор, след като Оскар нацели гредата, а видяхме няколко положения пред Ето'о и Тери. Анди Керъл бе заплахата в лагера на гостите, но липсата на офанзивни действия от неговите колеги го ограничаваше доста.

Второто полувреме не се различаваше много от първото. Жозе Моуриньо заложи и на няколко смени, като Лампард, Матич и Демба Ба се появиха за Оби Микел, Азпиликуета и Оскар, но и резервите се отчетоха с блокирани удари, много от тях дойдоха в 8-минутното продължение.

В 96-ата минута все пак топката попадна в мрежата на Адриан, когато той я бе поставил на земята, а в този момент съдията свири нарушение срещу вкаралия Ето'о, който бутна топката, когато рефера се бе обърнал с гръб, а вратарят все още не бе изпълнил. В 97-ата минута пък при нова акция на Азар и Лампард Адриан трябваше да чисти с крака опасността, но все пак запази мрежата си суха.

 

1 Манчестър Сити




53т.
2 Арсенал




52
3 Челси




50
4 Ливърпул




46
5 Тотнъм




43
6 Евертън




42

 

 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
190