Мата дебютира в победа, Перси и Рууни се върнаха (видео)


И. Ангелов

Мата дебютира в победа, Перси и Рууни се върнаха (видео)

Манчестър Юнайтед получи голям бонус в днешната среща с Кардиф Сити в мач от двадесет и третия кръг на английската Висша лига. В победа с 2:0 за "червените дяволи" дебютира Хуан Мата, който се отчете с асистенция, но освен това в игра за домакините се появиха и Робин ван Перси и Уейн Рууни.

Ван Перси и Мата започнаха срещата и холандецът бързо показа добра форма. Още в 6-ата минута Йънг и Евра играха добре по фланга, преди центрирането на англичанина да бъде засечено с глава от Валенсия в горната греда, топката да отскочи във Ван Перси, който след 2 опита да вкара все пак успя да открие резултата.

Хуан Мата бе лицето на Манчестър Юнайтед днес, като всяка топка минаваше през испанеца, който се представи силно в срещата. В 59-ата минута той пусна една топка за Йънг на фланга, крилото навлезе към дъгата, освободи си място за удар и със силен шут прати топката далеч от вратаря за 2:0. 

В 63-ата минута Ван Перси бе заменен от Уейн Рууни, който не бе далеч от това да вкара на няколко пъти до края на срещата.

 

1 Арсенал




52т.
2 Манчестър Сити




50
3 Челси




49
4 Ливърпул




46
5 Тотнъм




43
6 Евертън




42
7 Манчестър Юнайтед




40
8 Нюкасъл




37

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
106