Арсенал се справи с Фулъм (видео)


И. Ангелов

Арсенал се справи с Фулъм (видео)

Арсенал задържа първото си място за поредна седмица, след като днес в среща от двадесет и втория кръг на Висшата лига тимът победи Фулъм с 2:0. Двете попадения бяха дело на Сантиаго Касорла, който реши всички във второто полувреме, макар и първата част да имаше своите моменти.

Още в 6-ата минута Йозил бе близо до гол, а Фулъм показа, че търси попадението с превес в играта към средата на тази част. В 42-ата минута Бербатов поведе една добра контра за гостите, но накрая изглеждаше бесен на Кацаниклич, който сбърка при овладяването на негов пас. 

В 55-ата минута Гнабри затрудни максимално Стекеленбург с фалцов удар. 2 минути след това обаче Касорла донесе заслужен аванс, когато бе намерен в непосредствена близост до вратата от Уилшър. В 62-ата минута крилото удвои, когато нагласи топката на левия си крак и матира Стекеленбург от ръба на наказателното поле. 

В 71-ата минута Лукаш Подолски се появи в игра и с първото си отиграване нацели гредата на Фулам с мощен удар с левия крак. До повече любопитни моменти обаче не се стигна днес.

1 Арсенал




51т.
2 Манчестър Сити




50
3 Челси




46
4 Ливърпул




42

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
195