Роджърс се съгласи с обвиненията на ФА


Н. Гавазов

Роджърс се съгласи с обвиненията на ФА

Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс се съгласи с обвиненията на Футболната асоциация на Англия (ФА) относно неправомерните си изказвания след мача с Манчестър Сити на Boxing Day. След поражението на "Етихад" с 1:2, Роджърс подложи на критика съдийството на Лий Мейсън, а също така изрази недоумение от това, как реферът от "предградие на Манчестър" въобще може да получи назначение за този мач.

Съвсем скоро ФА повдигна обвинения по адрес на Брендън и специалистът се отказа да спори. Това означава, че сега Роджърс ще бъде наказан. Както съобщават представители на британските медии, ФА ще провери още един път делото и ще определи размера на глобата - присъствието на мениджъра на Ливърпул не е задължително. Също така Роджърс няма да бъде наказан с дисквалификация.

"Говорех от гледна точка на географията и определено не съм поставял под съмнение честността на рефера. Не бих заподозрял Майк Дийн, който е от предградие на Ливърпул в това, че е обслужвал много мачове на Ливърпул през последните години", заяви Роджърс.

 

  Сподели
160