Морисън заявил пред Уест Хем, че иска във Фулъм


И. Ангелов

Морисън заявил пред Уест Хем, че иска във Фулъм

Бившият полузащитик на Манчестър Юнайтед Равел Морисън, е заявил пред ръководството на Уест Хем, че желае да се присъедини към Фулъм този месец, разкрива Goal.com. Според информацията от Фулъм са пожелали младежкия национал на Англия и са готови да платят 5 милиона лири плюс добавки за услугите му.

Морисън е дал ясно да се разбере желанието му пред Сам Алърдайс, като в новия си отбор той ще получава с 15 000 лири повече от моментната му заплата, и освен всичко ще се присъедини отново към Рене Мьоленстийн, който знае какво може младежа от престоя на двамата в Юнайтед.

Контрактът на Морисън изтича след 18 месеца и в него е записана 18-милионна клауза за откупуване. Друга любопитна клауза е обаче, че ако клубът откаже оферта от 10 и нагоре милиона, то ще трябва заплатата на 20-годишния да бъде увеличена до 60 000 лири на седмица.

Юнайтед продаде своя талант на Уест Хем за 650 000 лири, а изданието предполага, че с оглед ситуацията на лондончани на дъното на таблицата, те могат да потърсят финансова инжекция в опит да се измъкнат от положението си.

  Сподели
109