Солскяер е доволен от превъзходния старт


Н. Гавазов

Солскяер е доволен от превъзходния старт

След волевата победа в третия кръг на Купата на Англия над Нюкасъл, Оле Гунар Солскяер изрази удовлетворението си от превъзходния старт на своята треньорска кариера в Кардиф. Норвежецът, който някога бе джокер за Манчестър Юнайтед, в събота показа, че владее майсторството на смените във всяко едно направление.

Солскяер пусна от пейката Крейг Нун и Фрекзър Кемпбъл, които вкараха по един гол и обезпечиха победата на "Сейнт Джеймсис Парк" и съответно класирането за 4-я кръг на Купата на Англия.

"Разбира се, когато на теб ти се отдава да промениш посоката на мача, това е фантастика. Това е много приятно усещане, което може да получиш от мач, в който заслужаваш победата, а ние заслужавахме успеха", заяви Солскяер.

"Разполагаш с 90 минути за да използваш 14 футболисти. Избрах състав, който предполагах, че ще се противопостави на Нюкасъл. Имахме няколко заболели и това ме накара да оставя Стивън (Колкър), Фрейзър и Крейг на пейката. Но всичко завърши добре. Винаги искам да разполагам с играчи, които могат да окажат такова влияние върху хода на мача. Работата не е в мен, макар че това е превъзходен старт на новите времена. В последно време момчетата преминаха през много и разбира се, на тях им бе приятно да стартират в Купата с победа", допълни норвежецът.

 

  Сподели
146