Челси започва годината с победа в Саутхемптън (видео)


И. Ангелов

Челси започва годината с победа в Саутхемптън (видео)

Двадесетият кръг на Висшата лига на Англия изпрати Челси на гости на Саутхемптън, а днес "сините" от Лондон успяха да победят с 3:0 и да задържат добрата позиция във временното класиране, на точка от върха и Манчестър Сити. Днес Оскар влезе като резерва и направи представяне за Играч на мача.

Първото полувреме днес не бе изпълнено с много интересни моменти, освен няколкото ситуации пред Торес и Лалана за двата отбора. В 53-ата минута днес Жозе Моуриньо вкара в игра Оскар за Хуан Мата и младокът промени събитията на терена.

Още с първото си отиграване бразилецът се оказа сам срещу вратаря Дейвис, успя да го финтира, но вместо да вкара той предпочете да симулира за дузпа и бе наказан с жълт картон. В 60-ата минута обаче Оскар центрира добре в наказателното поле, където отклонената топка се удари в гредата, в главата на Фернандо Торес и в крайна сметка влезе в мрежата.

В 71-ата минута Оскар се каза на ръба на наказателното поле между четирима от опонентите си, но успя да намери Вилиан на добра позиция и бразилецът с безпощаден удар направи резултата 2:0. В 82-ата минута пък след прекрасно подаване на Азар, Оскар отново се оказа очи-в-очи с вратаря и този път с добър шут вкара за 3:0.

 

 

1 Арсенал




45т.
2 Манчестър Сити




44
3 Челси




43
4 Ливърпул




39
5 Евертън




38
6 Тотнъм




37
7 Манчестър Юнайтед




34
8 Нюкасъл




33
9 Саутхемптън




27






















































— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
105