Челси обърна Ливърпул (видео)


И. Ангелов

Челси обърна Ливърпул (видео)

Супер-сблъсъкът на деветнадесетия кръг на английската Висша лига противопостави Ливърпул на Челси на "Стамфорд Бридж" в Лондон. Днес мърсисайдци започнаха добре и откриха резултата, преди чрез попадения от Ето'о и Еден Азар Челси да обърне нещата в своя полза за 2:1.

Още в 4-ата минута след статично положение Кутиньо завъртя топката към наказателното поле, където Суарес игра с глава, топката се отклони от Иванович и попадна на пътя на Шкъртел, който откри от непосредствена близост. 

В 17-ата минута Оскар проби през центъра, но опита да подаде и отбраната на Ливърпул блокира, само за да се окаже топката на пътя на Азар на дъгата, от където белгиецът матира красиво Миноле. В 34-ата минута пълният обрат бе факт, когато отново Оскар се оказа в наказателното поле и с подаване по земя намери Ето'о, който успя с шпагат да стреля през Миноле.

Във втората част Оскар, Торес и Суарес бяха близо до нови голове, но резултатът не се промени повече. В 82-ата минута Хауърд Уеб подмина и една сигурна дузпа, когато Ето'о подкоси Суарес в наказателното поле на Челси.

 

1






42т.
2
Ман Сити






41
3
Челси






40
4






37
5
Ливърпул






36

 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
189