Хъл унижи Фулъм, Вила и Суонзи с равенство (видео)


И. Ангелов

Хъл унижи Фулъм, Вила и Суонзи с равенство (видео)

Хъл Сити посрещна Фулъм в среща от деветнадесетия кръг на Висшата лига на Англия днес, като домакинтие победиха с 6:0 лондончани. Междувременно Астън Вила прие Суонзи Сити и успя да поведе, но гостите се върнаха до 1:1 в един от по-малко интересните сблъсъци в Англия.

Суонзи се добра до добър резултат с оглед историята си срещу Астън Вила. В 9 сблъсъка в историята "лебедите" загубиха 8 и вкараха само 2 гола - в победата с 2:0 през януари 2012-та.

Днес Габи Агбонлахор откри резултата за домакините в 7-ата минута, когато бе намерен добре от крилото от Андреас Вайман. В 36-ата минута пък Ламах вкара първия си гол във Висшата лига след като бе намерен перфектно за гол с глава от Пабло Ернандес. 

Междувременно Хъл Сити се саморазправи с Фулъм в убедителна победа. След неубедително първо полувреме по нищо не личеше, че ще видим толкова попадения за 45 минути, но още в 49-ата минута Елмохамади откри с мощен удар с външната част на крака при слаба игра в защита на Фулъм при корнер.

В 60-ата минута Роберт Корен удвои след прекрасно подаване от Сагбо. 3 минути след това Бойд направи резултата класически, но домакините не спряха. В 67-ата минута Хъдълстоун вкара и отпразнува попадението си с остригване на косата си на тъча. 

В 73-ата минута Хъдълстоун асистира след статично положение за гол на Фриат, който вкара избитата от Стокдейл топка, a 10 минути след това крайното 6:0 оформи отново Корен. С победата си Хъл се нарежда на 10-ата позиция, а Фулъм остава в опасната зона - 18-ти.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
249