Юнайтед с минимална победа над Норич (видео)


И. Ангелов

Юнайтед с минимална победа над Норич (видео)

Манчестър Юнайтед госуваше на Норич Сити в среща от поредния осемнадесети кръг на Висшата лига на Англия. Днес в отсъствието на Уейн Рууни и Дани Уелбек гостите отправиха само един точен удар за първата част на мача, преди младия нападател да се появи в игра и да реши всичко с гол за 12 минути.

Първото полувреме бе за домакинтие от Норич, които завършиха с близо 10 положения пред вратата на Де Хеа, който с няколко добри изяви задържа своите в мача. На почивката за Райън Гигс се появи Дани Уелбек и влиянието му веднага се усети. Още в 56-ата минута той размени пасове с Чичарито в атака и след малко късмет се оказа срещу Джон Руди, като премина покрай него и вкара на празна врата.

"Канарчетата" не се отказаха да търсят гола в този мач и в игра се появи Рики ван Волфсвинкел, но най-доброто, до което се добраха след получения гол бе апел за дузпа в 73-ата минута от Хулахан, който изглежда бе повален от Евра.

Така "червените дяволи" задържаха добрия си рекорд на гости - от загубата 4:1 от Ман Сити през септември вече 10 мача без поражение.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
120