Страхотно зрелище между Уест Хем и УБА (видео)


И. Ангелов

Страхотно зрелище между Уест Хем и УБА (видео)

Уест Хем Юнайтед прие Уест Бромич в мач от поредния деветнадесети кръг на Висшата лига на Англия, а днес двата тима ни изненадаха с прекрасен футбол и зрелищното 3:3 за откриване на кръга преди някои от големите срещи на уикенда. Днес Никола Анелка вкара първите си 2 гола за УБА, ставайки 9-ят човек в историята с голове в елита на Англия с 6 различни отбора.

Още в 4-ата минута днес Джо Коул откри резултата, когато бе оставен на добра позиция сам срещу вратаря. След много доброто полувреме обаче домакините допуснаха пълен обрат в последните 5 минути, когато в 40-ата минута Анелка изравни с класно отиграване, а след 5 минути се оказа най-съобразителен при един корнер.

В началото на втората част Анелка пропусна да вкара и трети гол, а Уест Хем замени Карлтън Коул с Модибо Майга. Резервата се оказа ключова за резултата, след като в 65-ата минута той завъртя добра топка към ъгъла на Фостър, който с нескопосана намеса позволи попадение. Трябва да се каже, че Майга беше и в засада, която остана неотсъдена.

В 67-ата минута пък центриране на задна греда за Майга бе отклонено от него с глава за Кевин Ноулън, който с акробатично изпълнение донесе и втори обрат в тази среща. Това обаче не бе всичко. В 69-ата минута Берахино върна гол за гостите и направи резултата 3:3, давайки нов импулс на своите. Малко след това младежът нацели и гредата след прекрасно изпълнение на пряк-свободен удар, но до повече голове, след близо 40 положения за гол пред двете врати, не се стигна.

 

14 Норич




19т.
15 УБА




18
16 Кардиф




17
17 Кристъл Палас




16
18 Фулъм




16
19 Уест Хем




15
20 Съндърланд




13

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
133