Мичу аут до 3 месеца


И. Ангелов

Мичу аут до 3 месеца

Талисманът на Суонзи Сити - Мичу, ще пропусне дълготраен период от игра, след като понеделнишките резултати от скенера на глезена му показват, че ще се нуждае от операция. Това разкри треньорът на тима Алан Къртис, след като Мичу не се появи в загубата на своите от Евертън с 2:1 този кръг.

"Докторите ще решат кога ще е операцията, ако такава има. Но вероятно такъв ще е случая. Всички се надяваме това да е нещо, което ще отнеме само 6 седмици. Очевидно е голяма загуба липсата му, особено след като потенциално може да е аут 2 или 3 месеца."

"За да съм честен, това трябваше да се случи, защото той често се оплаква от проблеми в колената и глезените. Това нарушаваше тренировките му и той вече пропусна много срещи през сезона."

"Той ни липсваше, както и Нейтън Дайър, а Микаел Ворм също претърпя операция. Ашли Уилямс беше аут, Бен Дейвис също, Леон Бритън отсъства дълго - някои от най-големите ни имена просто липсват този сезон. Сигурен съм, че с повечето на линия ще подобрим резултатите си в Англия и Европа."

  Сподели
92