Евертън победи на гости в Суонзи (видео)


И. Ангелов

Евертън победи на гости в Суонзи (видео)

В седемнадесетия кръг на английската Висша лига Евертън гостуваше на Суонзи Сити, а днес домакините успяха да победят с 2:1 след два феноменални гола на Шеймъс Коулман и Рос Баркли във втората част. Попадението за домакините пък бе записано като автогол на Брайън Овиедо.

Попаденията в този мач паднаха във втората част след слабо първо полувреме и за двата тима. Втората част обаче бе много силна за гостите, като след няколко атаки на Коулман и Баркли, и двамата успяха да вкарат голове. В 65-ата минута Баркли нацели гредата след добра намеса на Тремел.

В 66-ата Коулман напредна по десния фланг и стреля от далеч с много сила и външен фалц, като не остави никакъв шанс на Тремел да спаси. В 70-ата минута при едно центриране в наказателното поле на Евертън Тиендали стреля неточно, но нацели Овиедо и топката се отклони във вратата на гостите за 1:1.

В 84-ата минута Рос Баркли се възползва от възможността да стреля от добра позиция при пряк-свободен удар. Той завъртя топката неспасяемо, като тя се отклони и в горната греда преди гола. След този момент Суонзи натисна и Тим Хауърд се прояви на 2 пъти за да спаси своите, запазвайки резултата 2:1.

 

1 Ливърпул




36т.
2 Манчестър Сити




35
3 Арсенал




35
4 Евертън




34
5 Челси




33
6 Нюкасъл




30

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
403