Официално: Суарес подписа нов договор с Ливърпул


Н. Гавазов

Официално: Суарес подписа нов договор с Ливърпул

Ливърпул официално обяви, че е подписал нов дългосрочен договор с нападателя Луис Суарес. Уругваецът се присъедини към "червените" през януари 2011 година. Предишното съглашение със Суарес изтичаше след две и половина години. Последните твърдения на Брендън Роджърс бяха, че клубът не бърза с подписването на новия договор с Луис, ето, че днес Ливърпул изненадващо обяви за сключване на сделката.

"Радвам се, че съгласувах новия договор с Ливърпул и реших въпроса с моето бъдеще в дългосрочна перспектива. Притежаваме забележителни играчи, а отборът постоянно расте и се подобрява. Убеден съм, че в Ливърпул ще успея да реализирам своите амбиции по спечелване на трофеи и по представяне на най-високо ниво. Моята цел е да помогна да достигнем до тези височини възможно по-скоро", заяви Суарес.

През сегашния сезон във Висшата лига на Англия, чиито старт уругваецът пропусна заради наказание, Луис отбеляза 17 гола в 11 мача. Според непотвърдена информация, заплатата на Суарес според условията на новия договор е 220 000 паунда на седмица.

  Сподели
119