Солскяер поема Тотнъм или УБА?


Н. Гавазов

Солскяер поема Тотнъм или УБА?

Президентът на Мьолде Тарие Якобсен потвърди, че неговият старши-треньор Оле Гунар Солскяер отдавна е попаднал в полезрението на английските клубове. Както е известно, към момента свободни работни места за мениджър имат УБА и Тотнъм. Ръководителят на норвежкия клуб не уточни имената на клубовете, но призна, че интересът към бившия нападател на Манчестър Юнайтед е много голям.

"Мога да потвърдя, че вече получихме редица официални питания, но не искам да кажа кога и от кого са. Оле има голямо име, което го прави привлекателен във всеки един момент. Той има добра репутация в Англия, поради което постоянно бива включван в списъка на кандидатите за различни постове", заяви Якобсен.

"Помолихме го да внесе повече ясното до Коледа. Общуваме всеки ден, но не знаем кога ще бъде решен въпросът с новия му договор. Разбираме също така, че раздялата е един от възможните сценарии. Оле спечели три титли с Мьолде. Очевидно е, че сега е добър момента, ако той иска да се движи нагоре по кариерната стълба", каза още ръководителят на Мьолде.

 

  Сподели
69