Ливърпул не даде шанс на Тотнъм (видео)


И. Ангелов

Ливърпул не даде шанс на Тотнъм (видео)

Тотнъм прие Ливърпул в среща от поредния шестнадесети кръг на английската Висша лига днес, а домакините не се противопоставиха с нищо пред своите гости от Мърсисайд, които победиха с 5:0, и които дори играха без две от ключовите си фигури в лицето на Стивън Джерард и Даниел Стъридж. 

Луис Суарес днес блестя за Ливърпул, след като бе замесен във всяко от попаденията. Първо той откри резултата в 18-ата минута, когато Хендерсън стана причина за грешка на Доусън в отбрана. В 40-ата минута самият Хендерсън вкара, като това стана след един удар на Суарес, избит от Лорис. 

В 63-ата минута мисията на Тотнъм за обрат бе приключена с изгонването на Паулиньо за ритник в коремната област на Суарес. Така в 75-ата минута уругваецът асистира и за попадението на Джон Фланаган, който реализира първия си гол за клуба по красив начин. 

В 84-ата минута пак Суарес оформи 4:0, когато бе намерен от резервата Луис Алберто и прехвърли Лорис с елегантен завършек. В 89-ата минута Суарес оформи и третата си асистенция, когато изведе Стърлинг сам срещу Лорис и младокът не сбърка.

 

1 Арсенал




35т.
2 Ливърпул




33
3 Челси




33
4 Манчестър Сити




32
5 Евертън




31
6 Нюкасъл




27
7 Тотнъм




27
8 Манчестър Юнайтед




25

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
195