Евертън с нова победа - над Фулъм (видео)


И. Ангелов

Евертън с нова победа - над Фулъм (видео)

Евертън продължава доброто си представяне този сезон, след като и в шестнадесетия кръг на Висшата лига на Англия тимът прие Фулъм и успя да победи с 4:1. Днес Леон Озмън, Шеймъс Коулман, Гарет Бари и Кевин Миралас вкараха за домакините, а Бербатов върна гол от дузпа за гостите.

След поредица от ранни положения Леон Озмън откри резултата в 18-ата минута. Той бе намерен на ръба на наказателното поле от Пиенаар, нагласи топката на десния си крак и стреля добре. До края на полувремето Евертън можеше да води с няколко гола след тотална доминация, но все пак резултатът не се промени.

Вместо това през втората част Фулъм изравни. В 66-ата минута Бари препъна Кацаниклич и това бе дузпа, вкарана от Бербатов. Това бе деветата дузпа изпълнена от българина във Висшата лига, и девети гол за него от бялата точка.

В 73-ата минута Шеймъс Коулман вкара на празна врата за Евертън след добра игра на Лукаку и Пиенаар. В 84-ата минута Гарет Бари се реабилитира за дузпата с гол, като добави от непосредствена близост, а в 91-ата минута и резервата Кевин Миралас се разписа с хубав удар по земя. Така Евертън вкара 4 гола в 2 поредни кръга на "Гудисън Парк", което се случва само за 6-ти път в историята.

 

1 Арсенал




35т.
2 Челси




33
3 Манчестър Сити




32
4 Евертън




31
5 Ливърпул




30

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
177