Пардю: Който иска Сисе, ще трябва да приготви много пари


Н. Гавазов

Пардю: Който иска Сисе, ще трябва да приготви много пари

Мениджърът на Нюкасъл Алън Пардю заяви, че нападателят Папис Сисе ще струва скъпо на потенциалните си купувачи. Както е известно, футболистът не се радва на толкова много игрова практика както през миналия сезон и това доведе до поява на различни съобщения относно неговото бъдеще. Пардю обаче съветва кандидатите за подписа на Сисе да бъдат по-практични.

"Убеден съм, че през януари много клубове ще проявяват интерес към Папис. Но на тях ще им се наложи да похарчат много пари, за да го получат. Бих посъветвал всеки един потенциален купувач, че делата за продажба на играчи се водят лично от Майк Ашли. Мога ли да кажа, че Сисе струва скъпо? Да, именно това имам в предвид. Не се и съмнявам, че в момента Папис се намира в не т най-добрите си настроения, тъй като футболистите се стремят да играят редовно. Разбирам го. Но и не съм чул никакви оплаквания от негова страна по този въпрос", заяви Пардю.

"На него не му е лесно, но той се старае да си върши работата. По-рано той беше играч от стартовия състав, както и в предишните си клубове. Сисе добре тренира, изглежда готов. Убеден съм, че до януарските ми мачове от Купата на Англия той ще излезе на терена. И тогава трябва да се възползва от своя шанс, тъй като в момента Шола Амеоби е много добър, Рами също, а Бен Арфа игра прекрасно в мача срещу Юнайтед. Папис трябва да се възползва от своя шанс", каза още наставникът на Нюкасъл.

 

  Сподели
79