Челси надви Съндърланд в мач със седем гола


И. Ангелов

Челси надви Съндърланд в мач със седем гола

Съндърланд прие Челси в мач от четиринадесетия кръг на Висшата лига на Англия днес, а в срещата, завършила при 4:3 за "сините", видяхме всичко, което може да се иска от една футболна среща. Еден Азар блестя днес за състава на гостите, а Фил Бардсли вкара и в двете врати по един гол.

Всичко започна в 14-ата минута, когато Джоузи Алтидор бе намерен от Джак Колбак в наказателното поле и матира Чех с мощен удар с левия крак. 3 минути след този гол Франк Лампард изравни, след като бе намерен прекрасно от Азар за удара с глава.

В 36-ата минута Еден Азар вкара за пълния обрат, след като сам си изработи място за удар и пласира топката перфектно. В 50-ата минута бившото дуо на Манчестър Юнайтед в Съндърланд създаде гол. Уес Браун асистира за попадението на Джон О'Шей след един корнер.

В 62-ата минута Челси отново поведе чрез Азар, който отново матира Уестууд. В 84-ата минута Фил Бардсли вкара една топка за Рамирес в собствената си мрежа, преди само след 2 минути да се реабилитира с попадение в мрежата на Чех.

 

1   Арсенал




34т.
2   Челси




30
3   Манчестър Сити




28
4   Ливърпул




27
5   Евертън




27
6   Тотнъм




24
7   Нюкасъл




23
8   Саутхемптън




22
9   Манчестър Юнайтед




22
10   Астън Вила




19








































































  Сподели
88