Мойс е огорчен, че Юнайтед се отдалечи от Арсенал


Н. Гавазов

Мойс е огорчен, че Юнайтед се отдалечи от Арсенал

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс остана разстроен от това, че неговият отбор не успя да съкрати изоставането си от лидера във Висшата лига Арсенал. Както е известно, в хода на срещата с Тотнъм "червените дяволи" на два пъти изравняваха резултата и в крайна сметка двата тима не се победиха. Това доведе до нарастване на дистанцията от "артилеристите" на девет точки, което не се хареса на Мойс.

"Мисля, че дойде такъв момент, при който трябва да побеждаваме във всеки един мач. Чувствам, че днес загубихме две точки, макар че при нормални обстоятелства равенството с шпорите е добър резултат", заяви Мойс.

"Ако преди пътуването до Байер ми бяха казали, че ще победим в Германия и ще завършим наравно тук, аз бих заявил, че това няма да е лошо. Но си остава разочарованието, че изпуснахме победата срещу Кардиф преди седмица. Обезпокоен съм, че сега не сме толкова близо до Арсенал както ни се иска. Но това е дълъг сезони много отбори ще се опитат да ги догонят. Надявам се, че Юнайтед ще е един от тях", каза още наставникът на Юнайтед.

 

  Сподели
96